Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Continua cu finalizarea comenzii. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Modifica adresa si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati judetul si orasul si va fi calculat costul transportului. Daca sunteti in resedinta de judet, transportul va fi gratuit, iar pentru alte localitati se va percepe o taxa de curierat in valoare de 50 de lei. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Plaseaza comanda pentru a trece la pasul urmator.

 

X
Add to cart